Vijf veelgestelde vragen over WatsApp

August 10, 2019 By admin

Hoe werkt Whatsapp? Een vraag die veel gesteld gekregen hebben, waarbij behoefte blijkt te zijn aan een handleiding. Hier de meeste van deze vragen zodat jij precies weet hoe whatsapp werkt en what het kan betekenen voor je.

V: Ik wil niet dat een bepaald contact weet wanneer ik ben op WhatsApp. Kan dat?

A:Ja!

Tegenwoordig zijn er diverse updates van Whatsapp hack plaatsgevonden die niet alleen je status kunnen verbergen, maar ook een leesbevestiging ontvangen wanneer een bericht door jou is geopend. Dit kan beide uitgezet worden, afhankelijk van je telefoon kijk je bij algemen opties en dan privacy. Geen probleem hoe werkt Whatsapp is voor ons geen kinderspel!

V: Kan ik als onzichtbaar overkomen?

A:Ja!

Bij een Android toestel, moet je airplane mode activeren voordat je een bericht  leest, of WiFi en Data uitmaken. Zo wordt voorkomen dat je laatst geziene bericht wordt bijgewerkt, en je zult niet te zien zijn als “Online”. Hoe werkt Whatsapp dan precies? Je kunt ook “onzichtbare” op WhatsApp voor Android eenvoudig te activeren, door WhatShadow, te gebruiken. Op de iPhone, is het veel eenvoudiger: “. Het laatst online gezien” ga je gewoon naar opties chatten en in geavanceerde opties, uitschakelen.

V. Is er een manier om contacten voor altijd te verwijderen?

Ja!

Om contacten te verwijderen, moet je ze gewoon verwijderen uit je telefoonboek. Maar vergeet niet, als ze je in hun telefoonboek hebben opgeslagen, dan zullen ze je nog zien op hun lijst met contactpersonen, maar zullen niet weten als je online bent of niet.

V:Is er een manier om een groep het zwijgen op te leggen en de berichten erna het ontvangen?

A:Dat hoeft niet! Wanneer groepen het zwijgen is opgelegd, blijven de berichten komen, maar je bent niet aangemeld. Om een groep het zwijgen op te leggen, tik je gewoon op de menu-toets (op Android) of info (op de iPhone) en druk op “Mute” of “Mute Group”. Het is een handige functie om te voorkomen dat je telefoon onophoudelijk blijft trillen.

V:Als je iemand uitnodigd voor een groep, zijn ze dan in staat om de vorige berichten te lezen?

A:Neen!

Bij het toetreden tot een groep, kan de persoon alleen de berichten lezen vanaf het moment van toetreden. Ze hebben dus geen toegang tot de geschiedenis.