Gratis Whatsapp downloaden

August 10, 2019 By admin

Whatsapp groeit elk jaar exponentieel.   Het is inmiddels een van de populairste apps voor de iPhone en Android-smartphones.

De enorme groei van Whatsapp ging niet onopgemerkt voorbij aan Facebook.  Deze besloot dit jaar Whatsapp voor een gigantisch grote som geld over te nemen, naar verluidt ging het om meer dan 19  miljard dollar.

Whatsapp Downloaden:  hoe doe ik dat?

Het is vrij eenvoudig om Whatsapp te downloaden.  Voor de meeste smartphones is Whatsapp gratis.   Alleen voor iPhone smartphones kost de app tegenwoordig 89 cent per download in de App Store.

Het jammere is alleen dat de App Store betalingen slechts accepteert per creditcard.   En laat het nu zo zijn dat de meeste jongeren die Whatsapp hacken nog geen creditcard hebben. 

Maar daar heb ik een hele simpele truc voor.  Dus lees verder en zie hoe jij Whatsapp voor elke smartphone – ook voor de iPhone – gratis kunt downloaden!

Zoals ik al eerder vaststelde:  Whatsapp is door Facebook voor een gigantisch bedrag van 19 miljard dollar overgenomen.  Dat betekent dat Whatsapp geld verdient op de een of andere manier. Welke gek is er anders bereid meer dan 19 miljard voor zo’n app op te hoesten, toch?

Whatsapp verdient aan een hoop, maar vooral door het verkoop van Whatsapp voor de iPhone wordt jaarlijks een gigantische omzet gedraaid.

Je kunt echter Whatsapp voor iPhone helemaal gratis downloaden.  Zoals ik al zei, daar heb ik twee slimme truc’s voor.

De eerste truc is langdradig en kost een beetje tijd.  Met mijn 2e truc ben je in ongeveer 2 minuten klaar!

Tussendoor raad je ik je even aan om, als je geïnteresseerd bent,  ook eens te kijken naar hoe je Whatsapp berichten kan onderscheppen.

Gratis Whatsappen op je iPhone met een simpele jailbreak!

Je kunt Gratis Whatsappen door je iPhone gewoon te jailbreaken.   De besturingssysteem van je iPhone, de iOS, is door Apple zelf beveiligd.  Dat betekent dat je alleen geregistreerde apps uit de App Store kunt kopen. Je kunt het vergelijken met een gereguleerde markt.  Je kunt alleen via de App Store, de enige “winkel”, apps downloaden.

Andere “winkels”,  zoals Cydia, worden hiermee geblokkeerd.   Met een simpele jailbreak kun je je iOs besturingssyteem “jailbreaken”,  wat letterlijk vertaald “vrijmaken” betekent. Je bevrijdt je iPhone van de blokkade die Apple in haar eigen belang heeft opgeworpen.

Zodra je dat doet, heb je toegang tot zogenaamde repistory’s.  De techneuten hebben er een moeilijk woord aangekoppeld, maar je kunt zo’n repistory gewoon vergelijken met een digitale downloadwinkel.

Zo’n downloadwinkel is bijvoorbeeld Cydia.  Cydia is de meest populaire vrije winkel voor je iOs, waar je een hoop apps die normaal geld kosten, gratis kunt downloaden.

Whatsapp is zo’n app die je in Cydia gratis kunt downloaden!

Je zult nu vast denken dat het allemaal technisch klinkt en je eigenlijk niet weet hoe je nu verder moet.  Maak je geen zorgen. Ik leg het je allemaal uit!

Stap 1:  Download eerst  iPhone jailbreak software

Wees gerust.  Het jailbreaken van je iPhone is helemaal gratis.  De software die dat voor je in een paar muisklikken doet,  is eveneens gratis.

Je kunt de iPhone jailbreak software hier downloaden.

Na het downloaden en opstarten van de jailbreak software die door evasi0n is ontwikkeld,  opent zich een venster dat er ongeveer zo uitziet. Volg de eenvoudige stappen die de software je opdraagt en binnen 5 minuten is je iPhone gejailbreakt!

evasi0n jailbreak software

Zo ziet evasi0n jailbreak software uit.

Stap 2:  Cydia wordt automatisch geïnstalleerd op je iPhone!

Nadat je je iPhone gejailbreakt hebt,  wordt automatisch Cydia geinstalleerd. Dat is op App Store na de tweede populairste “app store”  voor iPhone en iPads.

In Cydia krijg je vervolgens toegang tot meer “Winkels”,  oftewel repistory’s.

Zorg ervoor dat je nu de applicatie Cydia op je iPhone opent.   Het is niet te missen!

Stap 3:  Download Whatsapp en vShare op je iPhone!

Om Whatsapp op je iPhone te kunnen downloaden,  heb je vShare nodig. Ik leg je even kort en krachtig uit hoe je vShare op je smartphone krijgt!

  • Als het goed is, heb je Cydia al geopend in Stap 2
  • Ga nu naar “Manage”
  • Klik op “Edit”
  • Klik daarna op “Add”
  • Type vervolgens dit in: repo.appvv.com en klik dan op “Add Source to the Repo”.
  • Zoek nu AppSync 7.0 (IPA) op!

Nadat je AppSync gedownload hebt,  kun je vShare downloaden!

Stap 4:  Zoek vShare op in Cydia nadat je AppSync geinstalleerd hebt!

Zoek in Cydai nu vShare op, nadat je AppSync geinstalleerd hebt.  Zodra je vShare gevonden hebt, installeer deze app dan.

Zodra vShare op je iPhone staat, zoek je de app in je iPhone op.  Open vShare en in vShare zoek je Whatsapp op.

Je kunt Whatsapp nu gratis downloaden.  Veel Whatsapp-plezier!

Conclusie

Als je Gratis Whatsapp wilt op je iPhone moet je er natuurlijk wel wat voor doen.   Wat gratis is, kost soms ook moeite. Je moet eerst je iPhone jailbreaken. Daarna moet je in Cydia een nieuwe repistory toevoegen. Nadat je de repistory toegevoegd hebt,  kun je AppSync 7.0 installeren. En zodra AppSync geinstalleerd is, kun je vShare in Cydia opzoeken en instellen. Uiteindelijk kun je in Vshare Whatsapp gratis downloaden!

Naast deze methode is er nog een methode om Whatsapp gratis te downloaden.  Deze methode is veel effectiever en gaat ook vele malen sneller. Gemiddeld ben je in 2 minuten klaar!

Check ‘m nu uit!

Gratis Whatsapp downloaden voor je iPhone in 2 minuten!

De vorige methode om Gratis te Whatsappen koste best veel moeite.  Ik dacht dat ‘t makkelijk was, is het ook – maar het duurt even. Zeker toen ik de handleiding aan het schrijven was,  dacht ik: ‘Hmm, zo snel gaat het ook niet als ik van te voren gedacht heb’. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nog veel makkelijker,  effectievere en snellere manier om Whatsapp te downloaden voor je iPhone. En gelukkig is die er. Dus bij deze. Geniet!